Gall dindi a la planxa amb arròs saltejat amb verdures i hotalisses
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de filet de pit de gall dindi
- 100 g d’arròs
- 200 g de verdures variades comprades netes i tallades petites
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal, quan bull hi posem l’arròs i deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, en un bol de vidre amb tapa, hi posem les verdures i hortalisses variades ja tallades amb una mica de sal. Hi posem aigua sense que cobreixi del tot les verdures i hortalisses. Posem el bol amb la tapa al microones i deixem coure 10 minuts. Ho reservem.
Barregem l’arròs amb les verdures i hortalisses. En una paella amb una mica d’oli, quan l’oli està calent, hi tirem la barreja i ho saltegem uns 5 minuts.
Mentre, en una planxa calenta amb una mica d’oli, salem els filets de gall dindi i els coem uns 2 o 3 minuts per costat (depen del gruix dels filets i de com ens agrada de cuita la carn).
En un plat, hi posem els filets de gall dindi i al costat el saltejat d’arròs amb verdures i hortalisses.
Ja es pot servir el plat.
30min
Notes
Les verdures i hortalisses les faig al microones però no és un plat per dir que està fet al microones en el seu conjunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3286 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.