Rèmol al forn sobre llit de patates amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Patates bullides i fregides amb allioli ( les trobareu a les meves receptes )
- Quatre talls de rèmol de 250 grams cada un, aproximadamebnt
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Una safata fonda, per anar al forn
Un espàtula metal·lica
Elaboració
Primerament, fem les patates bullides i fregides amb allioli, com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les posem en la safata de porcellana, tot omplint el fons de la safata.
A part, en una safata fonda pel forn, fiquem els talls de rèmol salpebrats, els afegim un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc i un de conyac.
Seguidament, ho en fornem a 180º, fins que el rèmol és cuit.
Tot seguit, amb l'ajud d'una espàtula metal·lica amb molta cura, anem posant els talls de rèmol damunt les patates, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.