Rèmol al forn sobre llit de patates amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates bullides i fregides amb allioli ( les trobareu a les meves receptes )
  • Quatre talls de rèmol de 250 grams cada un, aproximadamebnt
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Una safata fonda, per anar al forn
Un espàtula metal·lica

Elaboració

Primerament, fem les patates bullides i fregides amb allioli, com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les posem en la safata de porcellana, tot omplint el fons de la safata.
A part, en una safata fonda pel forn, fiquem els talls de rèmol salpebrats, els afegim un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc i un de conyac.
Seguidament, ho en fornem a 180º, fins que el rèmol és cuit.
Tot seguit, amb l'ajud d'una espàtula metal·lica amb molta cura, anem posant els talls de rèmol damunt les patates, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: