Estofat de vedella amb camagrocs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de “conillet de la reina” de vedella tallat a tacs
  • 200 g de camagrocs frescos
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets
  • 3 Pastanagues
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 5 Dents d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • Farina
  • 1 got de vi ranci

Per la picada:

  • 10 ametlles
  • Julivert
  • 2 Dents d’all

2 racions

Elaboració

Agafem una cassola , hi posem una mica d’oli , salpebrem la vedella i la posem a la cassola. També, hi afegim la ceba, els tomàquets, les pastanagues, all, la fulla de llorer i el got de vi ranci.
Les verdures i hortalisses, no les tallem massa, doncs després les triturarem.
Passats uns minuts separarem la carn, perquè no quedi cuita del tot.
Les verdures i hortalisses, les deixem que es vagin cuinant uns 20 minuts més a foc lent, fins que s’acabin de desfer.
Posem les verdures i hortalisses amb els seus sucs en un recipient i ho triturem amb la batedora eléctrica, ens ha de quedar una massa una mica espessa. Serà el sofregit.
Posem la vedella a la cassola, hi afegim el sofregit triturat pel damunt i una mica d’aigua. Ho barrejem bé.
Ho deixem coure a foc mig entre 20-30 minuts. Passat aquest temps hi afegim la picada que haurem fet amb ametlles, julivert i un parell de grans d’all. Barrejem bé tots els ingredients.
Netegem els camagrocs , els enfarinem una mica i els posem en una paella a coure a foc fort. Volta i volta per acabar afegint-los a la cassola amb la vedella i el sofregit. Els bolets els enfarinem una mica per espessir una mica més la salsa quan els ajuntem amb la resta d’ingredients.
Deixem coure uns 15minuts més per tal que es barrejin tots els sabors.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Estofat de vedella amb camagrocs

A la cassola, encara no està fet del tot.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: