Arròs negre amb sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1/2 kg d'arròs
  • 1/2 kg de sípia (que a la peixateria ens han netejat i guardat la tinta)
  • 2 Cebes grans
  • 2 Tomàquets madurs
  • Oli d'oliva
  • 1/4 de litre de brou de peix
  • 3 Dents d'all
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Tallem la sípia a daus i la salpebrem una mica. En una paella amb una mica d’oli, fregim els daus de sípia, uns 10 minuts (la paella tapada). Ho reservem.
Tallem la ceba de manera que quedi ben picada i laminem els alls. Ratllem el tomàquet.
A la paella on hem fregit la sípia, hi posem la ceba. Quan comenci a estar daurada, uns 15 minuts, hi afegim els alls i els daus de sípia. Deixem coure uns 3 minuts. Hi posem el tomàquet ratllat i deixem coure tot junt.
Desfem la tinta amb una mica d’aigua i la reservem.
Ho posem tot en una paella de fer arròs. Hi tirem l’arròs. Remenem uns 3 minuts. Hi incorporem el brou de peix i la tinta.
Ho coem a foc fort, entre 6 i 10 minuts. Baixem el foc una mica i deixem coure uns 20 minuts. Abans d’acabar, provem com està de sal i si cal, rectifiquem.
Deixem reposar 5 minuts.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Arròs negre amb sípia
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: