Calamarsets estofats amb cargols i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 700 grams de calamarsets
  • 600 grams de cargols
  • 400 grams de gírgoles fresques
  • Una ceba tallada a juliana fina
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Un got de vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls pelats aixafats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Una paella gran
Una cassola fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, coem els cargols de la manera tradicional, i un cop cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, tallem les gírgoles en juliana una mica ample, les salpebrem i les saltem en una mica d'oli en una paella, sense que estiguin massa cuites i les reservem.
A continuació, netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola amb: el llorer, el sofregit de tomàquet, els alls, la ceba, un bon raig d'oli d'oliva i un got de vi blanc.
Ho fiquem a foc baix, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se els calamarsets. Quan ja són mig cuits, afegim els cargols i les gírgoles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: