Calamarsets estofats amb cargols i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 700 grams de calamarsets
- 600 grams de cargols
- 400 grams de gírgoles fresques
- Una ceba tallada a juliana fina
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Un got de vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre alls pelats aixafats
- Dues fulles de llorer
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran amb tapa
Una paella gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, coem els cargols de la manera tradicional, i un cop cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, tallem les gírgoles en juliana una mica ample, les salpebrem i les saltem en una mica d'oli en una paella, sense que estiguin massa cuites i les reservem.
A continuació, netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola amb: el llorer, el sofregit de tomàquet, els alls, la ceba, un bon raig d'oli d'oliva i un got de vi blanc.
Ho fiquem a foc baix, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se els calamarsets. Quan ja són mig cuits, afegim els cargols i les gírgoles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.