Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 360 g de Macarrons
- 1 Coliflor
- 2 Botifarres crues
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Dels macarrons:
En una olla, hi posem una mica de sal , aigua i els macarrons. Quan bull, deixem coure un 10 minuts (en el paquet ve el temps de cocció). Els reservem.
De la coliflor:
Mentre es fan els macarrons, rentem la coliflor i la tallem a trossets petits. Posem en una olla aigua a bullir i un cop ha trencat el bull, hi tirem sal al gust i la coliflor tallada. La deixem bullint uns 10-12 minuts. Provem que estigui toveta. Si li falta, deixem coure uns minuts més. La reservem.
De la botifarra esparracada:
Posem una paella a escalfar. Tallem les cordes de les botifarres. Fem un tall longitudinal i profund a les botifarres i les esmiculem. Tirem un raig d'oli a la paella i fem les botifarres. Uns 5 minuts.
Per acabar el plat:
Barregem bé, els macarrons amb la coliflor i la botifarra esparracada, posem la barreja en una safata de forn i per sobre una mica de formatge ratllat i un raig d’oli d’oliva. Amb el forn, ja peescalfat, hi posem la safata a gratinar uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.