Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 360 g de Macarrons
  • 1 Coliflor
  • 2 Botifarres crues
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Dels macarrons:

En una olla, hi posem una mica de sal , aigua i els macarrons. Quan bull, deixem coure un 10 minuts (en el paquet ve el temps de cocció). Els reservem.

De la coliflor:

Mentre es fan els macarrons, rentem la coliflor i la tallem a trossets petits. Posem en una olla aigua a bullir i un cop ha trencat el bull, hi tirem sal al gust i la coliflor tallada. La deixem bullint uns 10-12 minuts. Provem que estigui toveta. Si li falta, deixem coure uns minuts més. La reservem.

De la botifarra esparracada:

Posem una paella a escalfar. Tallem les cordes de les botifarres. Fem un tall longitudinal i profund a les botifarres i les esmiculem. Tirem un raig d'oli a la paella i fem les botifarres. Uns 5 minuts.

Per acabar el plat:

Barregem bé, els macarrons amb la coliflor i la botifarra esparracada, posem la barreja en una safata de forn i per sobre una mica de formatge ratllat i un raig d’oli d’oliva. Amb el forn, ja peescalfat, hi posem la safata a gratinar uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: