Sopa d’all i farigola amb ou mollet
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa del dia abans (millor torrat)
- 16 Dents d’all
- 1litre d’aigua
- 4 Ous
- 2 Manats de farigola
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Enrossim els alls laminats en una paella amb una mica d’oli. Tirem l’aigua en una olla amb els alls i una mica de sal , hi afegim el pa i ho deixem bullir 15 minuts. Afinem la sopa amb el batedor manual de varetes. Hi posem la farigola, apagem el foc i ho deixem uns 10 minuts. Emplatem la sopa i hi posem un ou mollet (opcional).
Per fer l’ou mollet:
Cobrim l’ou d’aigua tèbia en un cassó. En arrencar el bull, comptem 4 minuts justos, apaguem el foc, submergim l’ou en aigua freda i, passats uns 15 minuts, el pelem.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.