Sopa d’all i farigola amb ou mollet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa del dia abans (millor torrat)
  • 16 Dents d’all
  • 1litre d’aigua
  • 4 Ous
  • 2 Manats de farigola
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Enrossim els alls laminats en una paella amb una mica d’oli. Tirem l’aigua en una olla amb els alls i una mica de sal , hi afegim el pa i ho deixem bullir 15 minuts. Afinem la sopa amb el batedor manual de varetes. Hi posem la farigola, apagem el foc i ho deixem uns 10 minuts. Emplatem la sopa i hi posem un ou mollet (opcional).

Per fer l’ou mollet:

Cobrim l’ou d’aigua tèbia en un cassó. En arrencar el bull, comptem 4 minuts justos, apaguem el foc, submergim l’ou en aigua freda i, passats uns 15 minuts, el pelem.


Recepta de cuina de Sopa d’all i farigola amb ou mollet
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: