Col arrissada amb cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Manat de col arrissada (col de Milà)
- 200 g de Cigrons cuits de conserva casolana
- 1 Dent d'all
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Posem una olla al foc amb aigua i sal. Rentem bé les fulles de la col sota un raig d'aigua. Un cop ben netes les tallem a tires primes. Quan l'aigua bullir les tirem a l'olla i les bullim durant 15 minuts. Les escorrem bé, que no els quedi gens d'aigua. En una paella hi posem un rajolí d'oli i hi posem un all trinxat. Hi posem la col i la saltem una mica que agafi el gust de tot l'oli. Apaguem el foc. Escorrem els cigrons de pot, els esbandim i els escalfem al microones.
Servim la col amb els cigrons bullits, amb un raig d’oli d’oliva.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4737 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.