Pèsols estofats amb botifarra de perol

Ingredients

  • 2 Kg de pèsols frescos (amb baina)
  • 1 Porro
  • 2 Botifarres de perol casolanes
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Una mica de brou vegetal

4 racions

Elaboració

Primer de tot, desgranem els pèsols i els reservem en un plat fondo. Tot seguit, netegem bé el porro tallant en creu la part verda i rentant-ne les fulles a raig d’aixeta.
Piquem el porro aprofitant al màxim la part verda, que és la part més vitamínica del vegetal pel seu alt contingut de clorofil.la.
Agafem una paella gran i fonda, hi posem una mica d’oli i el porro picat. Quan el porro comenci a estar tou i transparent, hi afegim els pèsols amb una mica de brou. Ho salpebrem i deixem coure a foc baix durant uns 20 minuts.
Al darrer moment hi afegim rodanxes de botifarra de perol i ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Pèsols estofats amb botifarra de perol
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4053 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: