Arròs verd de pèsols

Ingredients

Per l’arròs:

  • 160 g d'arròs
  • 1/2 l d'aigua
  • 4 Dents d'all
  • 1 Raig d'oli d'oliva

Per la crema de pèsols:

  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Porro petit
  • 200 g de pèsols congelats
  • 1/2 l de brou de verdures
  • 50 gr de crema de llet
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

2 racions

Elaboració

De l’arròs:

Posem l'aigua a bullir i hi posem els grans d'all amb pela però fent-hi petits tallets perquè surti el sabor, el raig d'oli, sal i l'arròs.
Quan torna a bullir, afluixem el foc i anem remenant de tant en tant. Quan faci 10 minuts que bull, tastem el suc per rectificar de sal si cal. En 5 minuts més tindrem l'arròs en el punt per afagir-hi la crema de pèsols

De la crema de pèsols:

En una cassola amb una mica d’oli, ofeguem la ceba i els porros tot tallat a juliana.
Quan ja estan transparents, incorporem els pèsols congelats, el brou de verdures i deixem coures de 10 a 15 minuts fins que els pèsols estiguin tous.
Ho passem pel colador xinès.
Afegim el brou reservat si ha quedat molt espès, la crema de llet i rectifiquem de sal.

De l’arròs amb la crema de pèsols:

En una cassola, barregem l’arròs amb la crema de pèsols i deixem coure uns 5 minuts tot junt. Ha de quedar una mica caldós.

35min


Recepta de cuina de Arròs verd de pèsols
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: