Arròs verd de pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per l’arròs:
- 160 g d'arròs
- 1/2 l d'aigua
- 4 Dents d'all
- 1 Raig d'oli d'oliva
Per la crema de pèsols:
- 1 Ceba mitjana
- 1 Porro petit
- 200 g de pèsols congelats
- 1/2 l de brou de verdures
- 50 gr de crema de llet
- Oli d’oliva verge
- Sal
2 racions
Elaboració
De l’arròs:
Posem l'aigua a bullir i hi posem els grans d'all amb pela però fent-hi petits tallets perquè surti el sabor, el raig d'oli, sal i l'arròs.
Quan torna a bullir, afluixem el foc i anem remenant de tant en tant. Quan faci 10 minuts que bull, tastem el suc per rectificar de sal si cal. En 5 minuts més tindrem l'arròs en el punt per afagir-hi la crema de pèsols
De la crema de pèsols:
En una cassola amb una mica d’oli, ofeguem la ceba i els porros tot tallat a juliana.
Quan ja estan transparents, incorporem els pèsols congelats, el brou de verdures i deixem coures de 10 a 15 minuts fins que els pèsols estiguin tous.
Ho passem pel colador xinès.
Afegim el brou reservat si ha quedat molt espès, la crema de llet i rectifiquem de sal.
De l’arròs amb la crema de pèsols:
En una cassola, barregem l’arròs amb la crema de pèsols i deixem coure uns 5 minuts tot junt. Ha de quedar una mica caldós.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.