Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre

Ingredients

Verdures i hortalisses variades:

  • 25 g de Pèsols
  • 1 Carxofa
  • 100 g de Mongeta tendra
  • 1/4 de Coliflor
  • 1 Pastanaga

Pollastre:

  • 1 Pollastre d’entre 1,2 i 1,5 Kg. A la carnisseria ens el netegen , preparen i tallen a daus

Altres:

  • 320 g d’arròs
  • 1 litre de brou de pollastre i verdures casolà.
  • 2 Cebes petites
  • 2 Tomàquet petits
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Llimona (opcional)

4 racions

Elaboració

En una paella de fer arròs , hi posem oli i el pollastre net i tallat a daus. Quan està daurat, hi tirem les cebes ben picades fins que quedin ben daurades. Mentre, preparem les verdures i hortalisses , les tallem segons el tipu de verdura o hortalissa i en una olla amb aigua i una mica de sal, les bullim 10 minuts màxim. Les escorrem i afegim a la paella on hi tenim el pollastre a daus i la ceba. Quan tot està ben rosset, hi tirem els tomàquets pelats i a daus, i ho deixem coure tot una mica. A continuació, hi posem l’arròs . Li donem unes voltes i hi tirem el brou calent de pollastre i verdures. Ho provem de sal. Deixem coure entre 15 i 20 minuts. Ho anem provant perquè l’arròs quedi al punt ni massa cru ni massa fet. Ja es pot servir l’arròs, amb un tall de llimona (opcional).

50min


Recepta de cuina de Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre

L'arròs a mig fer.

Recepta de cuina de Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre

L'arròs acabat de fer.

Recepta de cuina de Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre

L'arròs en el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: