Tallarines amb carxofes i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines (pasta)
- 300 grams de carxofes congelades
- 300 grams de gírgoles fresques
- Una ceba picolada
- Una rama de julivert
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre nege en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una paella gran
Un wok gran
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i a mig fregir afegim les gírgoles tallades a juliana salpebrades, les carxofes, i deixem que cogui tot plegat uns set minuts.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, corregim de sal, afegim les tallarines i amb l'ajud del wok hi donem unes voltes i deixem que es cogui tot plegat uns deu minuts més.
Tot seguit ho fiquem a la safata rodona de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula, espolsat amb força julivert picolat.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.