Tallarines amb carxofes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de tallarines (pasta)
  • 300 grams de carxofes congelades
  • 300 grams de gírgoles fresques
  • Una ceba picolada
  • Una rama de julivert
  • Julivert picolat
  • Sal
  • Pebre nege en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una paella gran
Un wok gran
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i a mig fregir afegim les gírgoles tallades a juliana salpebrades, les carxofes, i deixem que cogui tot plegat uns set minuts.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, corregim de sal, afegim les tallarines i amb l'ajud del wok hi donem unes voltes i deixem que es cogui tot plegat uns deu minuts més.
Tot seguit ho fiquem a la safata rodona de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula, espolsat amb força julivert picolat.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: