Carpaccio de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de ceps mitjans frescos
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre mòlt
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps amb un drap (gens d'aigua).
Els laminem. Posem les làmines repartides en un plat, sense que quedin una sobe l’altre.
Les amanim amb oli d'oliva verge extra , pebre negre i sal gruixuda . Ja es pot servir el plat.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de ceps
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: