Arròs caldós amb llamàntol blau
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Kg de Llamàntol blau
- 400 g d'Arròs
- 200 g de Carxofes
- 1 Sípia d’uns 200 g
- 1 Ceba petita
- 3 Dents d’alls
- 2 Tomàquets madurs
- 1 Litre de brou de peix casolà
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert
4 racions
Elaboració
Posem una cassola de terra al foc amb d'oli d’oliva (6 o 7 cullerades). Quan estigui calent, hi afegim el llamàntol blau partit pel mig i amb alguna rodella. El sofregim i el guardem a part. Posem a la paella la ceba molt picada, la sípia trossejada i les carxofes a quarts. Fem el sofregit durant 10 minuts més o menys. Hi afegim els tomàquets ratllats. Ho removem. Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts. Abans que s’acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol. Apaguem el foc i tapem la cassola i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Deixem que reposi uns 5minuts. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.