Sopa de galets farcits de carn picada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per al caldo:

  • 1 Cuixa de gallina
  • 1 Cuixa de pollastre
  • 1 Carcassa de pollastre
  • 1 Os de genoll de vedella
  • 1 Os d’espinada
  • Verdura pel caldo (1 Porro,1 Tros d’api, 2 Naps, 1 Xirivia, Mitja col petita,…)
  • Aigua (uns 3 litres)
  • Sal

Per als galets:

  • Galets grossos (uns 60)

Pel farcit:

  • 300 g de carn picada (vedella i porc)
  • Una mica de julivert picat
  • 1 Ou
  • 1/2 llesca de pa de motlle remullat en llet
  • Sal

6 racions

Elaboració

Del caldo:

En una olla gran, hi posem la carn juntament amb dos 2 litres d’aigua. Quan bull, hi afegim la resta de l’aigua i anem desescumant de tant en tant. El foc moderat-baix. Deixem coure uns 45 minuts. Mentre, pelem les verdures i les afegim senceres al caldo juntament amb la sal. Ho deixem coure uns 30 minuts. Reservem el caldo.

Dels galets:

Barregem la carn picada, amb el julivert picat, la llesca de pa de motlle remullat en llet i el rovell d’ou. Aquesta barreja, la fiquem dins d’una mànega pastissera i anem farcint els galets pressionant una mica amb el dit polze, cada galet.

Per acabar el plat:

Posem el caldo reservat a escalfar, i quan bulli, hi tirem els galets a dins. Deixem coure, els minuts que indique el fabricant. Ja podem servir el plat ben calent.

3h


Recepta de cuina de Sopa de galets farcits de carn picada
Sopa de galets farcits de carn picada.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Sopa de galets farcits de carn picada
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: