Salmó al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 7 Rodanxes de salmó fresc
  • 1/4 d’Ampolla de Cava Brut Nature
  • 200 ml de Nata líquida per cuinar
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre blanca
  • 6 Gambes vermelles i 4 escamarlans

3 racions

Elaboració

Netegem el peix sota l’aixeta amb una mica d’aigua. L’escorrem bé i el reservem.
En una paella fregim la ceba picada molt petita. Quan estigui daurada, uns 10 minuts, més o menys, hi posem les rodanxes de salmó, salpebrats. Les deixem coure fins que estiguin fetes per tots dos costats (3 minuts per costat). Retirem el salmó de la paella i els reservem.
En una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi posem, un rajolí d’oli i les gambes i escamarlans, ho saltem 1 minut màxim. Hi tirem el cava i deixem que bulli una mica (2 minuts). Hi afegim la nata, la ceba i el salmó.
Deixem bullir fins que espesseixi, uns 5 minuts . Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Salmó al cava
Els ingredients principals.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Salmó al cava
Fregint el salmó.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Salmó al cava
Amb el cava.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Salmó al cava
Amb el cava i la nata líquida.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Salmó al cava
Acabat per servir-lo.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Salmó al cava
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: