Canelons farcits amb botifarra negra i gambetes amb crema de carxofes

Ingredients

  • Massa wonton
  • 2 Botifarres negres
  • 16 Gambetes

Per la crema de carxofes:

  • 3 Kg de Carxofes del Prat
  • 2 Cebes
  • 1 litre de Brou de pollastre
  • Oli d'oliva extra verge
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Del farciment dels canelons:

Esmicolem molt bé les botifarres negres.
Pelem les gambetes, les tallem ben petites i treiem el suc dels caps.
En el got de la batedora elèctrica, hi posem una mica d'oli amb la botifarra esmicolada i les gambetes amb el suc dels caps.
Ho triturem tot. Ja tenim la pasta per farcir els canelons.

De la crema de carxofes:

En una cassola amb una mica d'oli sofregim la ceba tallada en juliana.
Quan estigui dauradeta, hi afegim els cors de carxofa tallats per la meitat, rectifiquem de sal i pebre, hi ho cobrim amb el brou de pollastre.
Ho deixem coure durant 20 minuts.
Ho triturem tot amb la batedora eléctrica juntament amb l'oli d'oliva. Ja tenim la crema feta.

Per acabar el plat:

Agafem la massa wonton i la farcim, com fem amb la pasta tradicional de fer canelons.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem els canelons farcits en una safata de forn.
Ho deixem coure uns 12 o 14 minuts, 4 minuts abans hi tirem per sobre la crema de carxofes.
Ja podem servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Canelons  farcits amb botifarra negra i gambetes amb crema de carxofes
Canelons farcits amb botifarra negra i gambetes amb crema de carxofes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: