Calamarsets a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de calamarsets de mida més aviat mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Un got de vi blanc
- Un got de conyac
- Un rajolí d'anís sec
- Dues fulles de llorer
- 200 grams de pèsols congelats
- Sis tomàquets madurs
- Dues cebes tendres
- Sis alls pelats aixafats
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera amb tapa
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, netegem els calamarsets, els hi traiem les potes i les aletes i els fiquem tots junts a la cassola juntament amb: les cebes tallades a juliana, els alls aixafats, els tomàquets tallats en quatre trossos, dues fulles de llorer, un got de vi blanc, un got de conyac, un rajolí d'anís sec, i un rajolí d'aigua.
A continuació, tapem la cassola i ho posem a foc baix perquè es vagin coent.
Quan els calamar-sets veiem que ja són mig cuits, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.