Polpetes de llenguado amb llagostins amb salsa de vermut de Reus, i parmentier de carbassa amb col-i-flor
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un llenguado de mida gran (400 grams aproximadament)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Quatre llagostins de mida mitjana
- Parmentier de carbassa i col-i-flor (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa de vermut de Reus (la trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Un plat pla gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un cassó gran
Quatre escuradents
Elaboració
Primerament, netegem el llenguado, i en traiem quatre filets.
Seguidament, pelem els llagostins, i els emboliquem amb un filet de llenguado i un cop embolicat, els fixem amb un escuradents, els fiquem a la safata plana amb un polsim de sal, pebre negre en pols, un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, uns deu minuts, i els reservem.
A part, fem la salsa de vermut de Reus com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Al muntar el plat, fiquem les quatre polpetes a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna,(sense els escuradents) i els cobrim amb la salsa de vermut.
Amb l'ajud de la mànega pastissera. a la part de baix del plat, fem tres cordons de parmentier de carbassa amb col-i-flor amb el broc rissat i ja ho podrem servir a taula.
45min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les paupiets de llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.