Lluç al forn amb patates i xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Lluç de més o menys 1,3 Kg tallat a troncs (que en surti un per persona).
- 4 Patates (una per persona)
- 2 Cebes
- 1 Tomàquet madurs
- 200 g de Xampinyons
- 2 Alls
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Vi blanc o brou de peix
4 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes. Rentem els xampinyons i els tallem a quarts.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salpebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem uns 30 minuts. Si a mig coure veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem els quatre troncs de lluç, sobre les patates i salpebrem el lluç . Tirem la picada d’all , el tomàquet a trossos i els xampinyons per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts i llestos.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Ja es pot servir.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.