Paté de campanya fet a casa
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per fer 1 kg. de paté:
- 150 g de Fetge de pollastre
- 75 g de Fetge de porc
- 150 g de Papada de porc
- 180 g de Cansalada
- 420 g de Carn magra de porc
- 1 Ou
- 60 ml Llet
- Una mica de brandi
- 20 g de Sal fina
- 3 g de Sucre
- Canyella en pols
- Pebre blanc
Elaboració
Netegem i tallem en trossos els fetges, la papada, la cansalada i la carn magra
Hi afegim la resta dels ingredients menys l’ou i la llet.
Ho deixem marinar en un recipient unes 4 hores.
Ho piquem a la picadora amb la reixeta del 4.
A la massa obtinguda, hi afegim la llet i l’ou .
Ho barregem bé i introduim la massa en pots de vidre de 200 cc.
Tanquem bé els pots de vidre i els coem al bany Maria fins a aconseguir l’esterilització
(si es fa en olla a pressió uns 45 minuts i si es fa en cassola o olla gran normal, uns 90 minuts.
Deixem que els pots es refredin dins l’aigua. Per menjar-lo, traiem el paté del pot.
Deixem que els pots es refredin dins l’aigua. Per menjar-lo, traiem el paté del pot.
Si fes una mica de pudor, cal llençar-lo.
El podem pendre amb torrades, …
1h 40min
Notes
Per fer 1 kg. de paté
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2823 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.