Hummus de cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • – 400 g de Cigrons cuits
  • – 2 Cullerades soperes de crema de sèsam o tahina
  • – 2 Cullerades soperes d’oli d’oliva.
  • – 2 Cullerades de suc de llimona.
  • – 2 Alls mitjans, picats ben fins amb el morter.
  • – Sal, al gust.
  • – Pebre vermell dolç (1 culleradeta per a la crema i 1 culleradeta per guarnir el plat)
  • –1 culleradeta de comí mòlt
  • – Julivert trinxat, opcional per decorar el plat

Per acompanyar el plat:

  • Torredetes
  • Enciams variats

4 racions

Elaboració

Posem tots els ingredients a la batedora, els batem i llestos.
Si volem alleugerir la textura, hi afegim una mica d’aigua, i ho batem.

Per emplatar:

En un plat, hi posem un motlle rodó i una mica alt, l’omplim amb la barreja d’ingredients anteriors i amb cura, ho desmotllem. Ho acompanyem amb torredetes i enciams variats.

20min


Recepta de cuina de Hummus de cigrons
Hummus de cigrons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: