Hummus de cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- – 400 g de Cigrons cuits
- – 2 Cullerades soperes de crema de sèsam o tahina
- – 2 Cullerades soperes d’oli d’oliva.
- – 2 Cullerades de suc de llimona.
- – 2 Alls mitjans, picats ben fins amb el morter.
- – Sal, al gust.
- – Pebre vermell dolç (1 culleradeta per a la crema i 1 culleradeta per guarnir el plat)
- –1 culleradeta de comí mòlt
- – Julivert trinxat, opcional per decorar el plat
Per acompanyar el plat:
- Torredetes
- Enciams variats
4 racions
Elaboració
Posem tots els ingredients a la batedora, els batem i llestos.
Si volem alleugerir la textura, hi afegim una mica d’aigua, i ho batem.
Per emplatar:
En un plat, hi posem un motlle rodó i una mica alt, l’omplim amb la barreja d’ingredients anteriors i amb cura, ho desmotllem. Ho acompanyem amb torredetes i enciams variats.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4283 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.