Galeres a la graella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 25 galeres de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Cinc plats plans
Unes pinces per la graella

Elaboració

Primerament, agafem les galeres i les posem de cara amunt salpebrades, damunt la graella, i de tant en tant les anem girant amb l'ajud de les pinces, fins que ja les tenim cuites al nostre gust. Tot seguit, les posem ben col·locades en la safata, les reguem amb un raig d'oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula, acompanyades de cinc plats per servir-se.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: