Maires arrebossades a l'Andalusa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 maires de mida mitjana (tirant a petita)
- Quatre ous batuts
- Julivert picolat
- Quatre alls ratllats
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata gran rectangular de porcellana
Un bol gran de vidre
Unes tisores
Una safata plana metàl·lica amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre, batem els ous, afegim julivert picolat, els alls ratllats, i ho remenem ben remenat.
A part, amb l'ajud de les tisores, netegem les maires, els hi tallem el cap, i les obrim per la meitat, tot deixant-les en forma de ventall.
Seguidament, les salem, les enfarinem, les passem una a una per l'ou batut, i les fregim amb oli ben calent, i un cop veiem que estan daurades, les traiem amb l'ajud de l'aranya de filferro,i les deixem en la safata damunt del paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, les anem posant ben ordenades a la safata de porcellana, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.