Tataki de tonyina
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Japó
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1Tonyina petita molt fresca
- Salsa de soja
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Netegem la tonyina i la tallem en dos filets.
Traiem totes les espines (podem utilitzar una pinça de polir les celles).
Els dos filets han de quedar ben nets d'espines.
Llavors, els pelem. Per pelar-los és més fàcil si fem un tall longitudinal al mig del filet i el dividim en dos, sense acabar de tallar la pell. Amb els dits, obrim el filet com si fos un llibre i veurem que la pell surt sola.
Tallem els mitjos filets en daus d’un centímetre cúbic, aproximadament..
Els posem en plat ben posats i els asaonem amb sal i pebre.
Hi afegim unes gotes de salsa de soja, per donar-li el toc japonès.
Ho reguem bé amb oli d’oliva, i ho deixem a la nevera.
El servim ben fresquet al cap d’una hora aproximadament.
Adornat amb sucedani de caviar i el que se'ns ocorri.
20min
Notes
No tinc en compte en el temps l'hora de nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.