Aletes de pollastre al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g d'Aletes de pollastre
  • 2 Cullerades soperes de curri en pols
  • Ajos
  • 1 Cullerada sopera de pebre vermell
  • 1 Llimona
  • Oli d'oliva
  • 1 Pessic de Sal
  • 1 Pessic de pebre
  •  

2 racions

Elaboració

Barregem en un bol, l'oli d'oliva, el suc de llimona, el pebre vermell, el curri en pols, l'all finament picat, sal i pebre.
Salpebrem les aletes de pollastre, afegim la marinada i ho barregem molt bé, el refrigerem durant 40 minuts.
En una paella amb oli, segellem les aletes de pollastre fins que estiguin daurades per ambdós costats.
Ja es poden servir.

35min

Notes

En el temps no considero els 40 minuts de refrigeració.


Recepta de cuina de Aletes de pollastre al curri

Aletes de pollastre al curri.

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: