Cloïsses a la crema de gin Xoriguer
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Illes Balears-Menorca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de cloïsses fresques
- Aigua
- Sal
- Llorer
- Pebre en gra
- 1 Llimona
Per la crema de gin Xoriguer per 1 persona:
- 15 ml de Gin Xoriguer
- 1 Cullerada sopera de llet condensada
- Pebre negre mòlt
1 racions
Elaboració
De les cloïsses:
Posem les cloïsses en aigua i sal una estona abans de coure-les perquè perdin la sorra.
Les netegem i posem en una olla amb el llorer, els grans de pebre i la llimona partida.
Just quan les cloïsses s'obrin les retirem del foc.
De la crema de Gin Xoriguer:
En un bol, hi posem la mateixa quantitat de ginebra que de llet condensada.
Ho barregem tot molt bé. Hi afegim un toc de pebre negre mòlt. Ho tornem a remenar tot molt bé.
Posem la crema a la nevera i que reposi mínim 1 hora.
Per emplatar:
Posem les cloïsses amb la closca oberta en un plat que no es toquin entre elles,
Hi tirem per sobre la crema de gin Xoriguer.
Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.