Compota de prèssecs
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre quilos de prèssecs (si poden ser de vinya millor)
- 100 grams de sucre
- Aigua
- Mitja branca de canyella
- Un raig de suc de llimona
10 racions
Utensilis
Un atuell amb tapa per guardar la compota
Una cassola metàl·lica fonda
Una espátula de fusta
Elaboració
Primerament, pelem els prèssecs, els tallem a trossos regulars, i els fiquem a la cassola fonda juntament amb un dit d'aigua, un raig de llimona, la canyella, i cent grams de sucre. Tot seguit, deixem que vagi coent-se a foc baix, fins que gairebé veiem que els prèssecs es desfan.
A continuació, els retirem del foc, deixem que es refredin una mica. i ja podem guardar la compota en l'atuell amb tapa a la nevera, fins que la necessitem fer servir.
1h 30min
Notes
Aquesta compota, és molt adient per guarnicions i acompanyaments de receptes sobretot a la graella o a la planxa.
Etiquetes: La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2484 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.