Wok de fideus amb hortalisses i trossets de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per wok
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Fideus
- 1 Pit gran de pollastre filetejat
- 1 Carbassó
- 1 Pebrot vermell
- 1 Ceba
- 2 Pastanagues
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Coem els fideus en abundant aigua, amb una mica d'oli i sal.
Els deixem ben al dente, ja que després els saltarem amb les hortalisses i s'acabaran de fer.
Tallem totes les hortalisses a tires grans i les saltejem al wok amb un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de sal, a foc viu durant 4 o 5 minuts.
Mentre coem els fideus, en una planxa amb una mica d'oli, coem el pit de pollastre filetejat.
amb unes tisores, el tallem a trossets petits.
Afegim els trossets de pollastre i els fideus al wok on tenim cuites les hortalisses.
Ho saltem tot junt, uns 2 minuts, fins que els fideus siguin ben calents.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3387 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.