Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 70 g de Camagrocs frescos
- Sal
- 1 Tomàquet madur tirant a petit
- Alfàbrega molta
- Oli d'oliva suau
1 racions
Elaboració
En una paella, hi tirem una mica d'oli d'oliva suau i, hi saltem els camagrocs nets , fins que ja no deixin anar aigua.
En una altre paella, amb un rajolinet d'oli, hi tirem els ous batuts com si féssim una truita normal però no la girem.
Quan ens quedi feta de sota, la retirem amb cura i, la posem sobre el que volguem.
En aquest cas, camagrocs i tomàquet tallat petit amb un toc d'alfàbrega.
Just abans de menjar-la, la posem 2 o 3 minuts al microones, perquè s'acavi de coure l'altre costat de la truita.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.