Pastís de mató
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 180 gr.de farina.
- 125 gr. de sucre.
- 100 ml. de llet.
- 50 gr. de mantega.
- 1 sobre de llevadura Royal.
- 1 culleradeta de pell de llimona ratllada.
- 150 gr. de mató.
- 50 gr. de sucre en pols.
Elaboració
Calentar el forn a 180º mentre es prepara el pastís.
Batre els dos ous. Barrejar el sucre i la farina. Afagir-hi els ous batuts amb la llet i la mantega (molt tova o mig dirritida)Remenar-ho tot bé, afagir la llevadura, la raspadura de llimona i remenar un minut, que quedi una pasta cremosa.
Enfarirar un motlle pel forn i abocar-hi la pasta.
Barrejar el mató amb el sucre en pols i escampar-ne culleradetes per sobre la massa. Espolvorejar amb sucre i posar-ho al forn a 180º uns 30/ 35 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.