Musclos gratinats amb picada d'all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 musclos de mida grossa
- Una picada feta amb la batedora elèctrica
- Un enciam tipus iceberg
- Pebre negre en pols
- Un got de vi blanc
6 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana gran
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Elaboració
Primerament,netegem els musclos, els hi traiem el cordill que porten,i els posem en una cassola fonda amb un got de vi blanc fins que s'han obert,i seguidament els hi traiem una clova, i els anem ficant a la placa del forn, damunt un paper sulfurat.
Quan ja els tenim tots ben posat, els espolsem amb una mica de pebre negre en pols, i els reguem amb una mica de picada d'all i julivert i els enfornem a 180º, uns tres minuts, i tot seguit els anem ficant a la safata de porcellana damunt d'un llit d'enciam de enciam iceberg,tallada a juliana molt fina, i ja els podrem treure a taula per fer el aperitiu.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.