Congre fregit amb cúrcuma
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 Rodanxes de congre fresc
- Oli d'oliva
- Cúrcuma en pols
- Sal (opcional)
- Pebre blanc mòlt
- Pa
1 racions
Elaboració
Agafem una paella i hi posem una mica d'oli. Salpebrem els talls de congre.
Quan l'oli està calent hi afegim el congre i una mica de cúrcuma quan ja porta un parell de minuts.
Deixem coure uns 3 minuts per costat en funció de si les rodanxes són gruixudes o no i del gust de cadascu.
Ho podem acompanyar amb pa per sucar-lo amb la mica d'oli i cúrcuma.
7min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1742 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.