Crema de iuca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de Iuca bullida amb sal
  • 1 Litre brou de pollastre
  • 2 All triturats
  • 1 Ceba picadeta
  • 1/2 Gotet de vi blanc
  • Oli d'oliva suau
  • 1 Rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Pebre vermell en gra

4 racions

Elaboració

En una olla sofregim en l'oli d'oliva la ceba juntament amb l'all.
Ho salpebrem i hi afegim la iuca ja bullida i tallada a quadrets.
Afegim el brou de pollastre i el vi i deixem que bulli tapat uns 10 minuts.
Ho pasem tot per la batedora elèctrica.
Servim i decorem amb grans de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

30min


Recepta de cuina de Crema de iuca
Crema de iuca.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: