Calamars al vi blanc amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg d'Anelles de calamar netes
- 1 Ceba
- 3 Alls
- 4 Patates
- 1 Gotet de vi blanc sec
- Brou de peix
- 100 gr d'ametlles
- Sal i pebre negre mòlt
- Cibulet
4 racions
Elaboració
En una cassola de fang, hi escalfem la ceba tallada fina i els alls.
Hi afegim el vi blanc i ho deixem coure.
Ara hi posem les anelles de calamar.
A continuació, hi afegim les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes amb el brou.
Hi tirem una picada d'ametlles i all, tot ben picat.
Deixem que cogui a foc mig durant 30 minuts.
Ho servim amb una mica de cibulet per decorar el plat.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.