Lasanya de pollastre i carbassó
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Lasanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Filets de pit de pollastre
- 4 Talls de formatge brie
- 1 Carbassó
- Orenga (fulla mòlta)
- Sal i pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Rentem i tallem el carbassó en làmines una mica gruixudes.
Les reservem.
Salpebrem els filets de pit de pollastre i els posem a coure en
una paella amb una mica d'oli.
Ho deixem coure uns 3 minuts per costat (la cocció és en funció del gust del comensal).
Retirem els filets de pit de pollastre i en la mateixa paella saltem un parell de minuts
les làmines de carbassó
Ja podem muntar la lasanya.
De base una làmina de carbassó, a sobre un tall de filet de pit de pollastre, damunt el pollastre un tall de formatge brie i a sobre una làmina de carbassó.
Ja es pot servir el plat adornat amb tocs d'orenga.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1898 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.