Bacallà amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Lloms de bacallà dessalat
- 400 g de patates
- 1 Ceba mitjana
- 1 Tomàquet
- 1 Cullerada de farina
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 2 Alls
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert
4 racions
Elaboració
Enfarinem els lloms de bacallà. En una paella gran amb una mica d'oli els fregim.
Quan estiguin rossos, els retirem i reservem sobre paper absorbent.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregim l'all i la ceba picats amb el tomàquet partit en quatre trossos.
Quan estigui tot dauradet, hi afegim les patates pelades i tallades a daus, i ho deixem coure durant 10 minuts.
Hi posem la sal, el vi blanc, l'aigua, un all picat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts més.
Per acabar, hi afegim els lloms de bacallà, una mica de julivert picat i ho deixem coure tot junt durant 3 minuts més.
Emplatem el bacallà amb les patates.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.