Bacallà amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà dessalat
  • 400 g de patates
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Tomàquet
  • 1 Cullerada de farina
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 2 Alls
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Enfarinem els lloms de bacallà. En una paella gran amb una mica d'oli els fregim.
Quan estiguin rossos, els retirem i reservem sobre paper absorbent.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregim l'all i la ceba picats amb el tomàquet partit en quatre trossos.
Quan estigui tot dauradet, hi afegim les patates pelades i tallades a daus, i ho deixem coure durant 10 minuts.
Hi posem la sal, el vi blanc, l'aigua, un all picat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts més.
Per acabar, hi afegim els lloms de bacallà, una mica de julivert picat i ho deixem coure tot junt durant 3 minuts més.
Emplatem el bacallà amb les patates.

50min


Recepta de cuina de Bacallà amb patates
Bacallà amb patates.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bacallà amb patates
Detall del bacallà amb patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: