Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Rodanxes de lluç
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Cúrcuma mòlta
- Orenga mòlta
- Alfàbrega mòlta
Elaboració
En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i les rodanxes de lluç.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el lluç per la part de sobre i hi tirem damunt, l'orenga, l'alfràfega i la cúrcuma menys l’oli.
Posem la safata al microones i ho deixem coure uns 3- 4 minuts. El temps depèn del gruix del peix,
jo com hi havia una rodanxa bastant gruixuda li he deixat 4 minuts, si es cou massa queda ressec.
Cal posar, normalment, 3 minuts per tots els peixos i sempre serem a temps de coure-ho més.
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem les dues rodanxes de lluç amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre.
Es veu el color groc fosc de la cúrcuma que recomano veure les seves propietats.
Ja es pot servir.
9min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2353 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.