Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Bossa de fulles d'espinacs primers brots de 125 g
- 2 Tomàquets madurs de mida mitjana
- Api la part dels troncs
- Una mica d'enciam llarg la part tendra
- 2 Pastanagues
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
2 racions
Elaboració
Rentem i tallem els troncs d'api. Fem el mateix amb l'enciam.
Posem api i enciam en un bol gran per amanides.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Aboquem al bol les fulles d'espinacs que ja venen netes.
Ratllem els dos tomàquets per sobre.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Pelem les pastanagues, les tallem a rodanxes i les afegim al bol.
Ho remenem tot molt bé. Ja es pot servir.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.