Pasta amb bròquil i ceba
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Pasta
- 1 Bròquil petit
- 30 g de Mantega
- 1 Ceba
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Cuinem les flors de bròquil en abundant aigua bullint sense sal, fins que estiguin tendres.
Ho escorrem, deixem refredar i reservem.
Fonem 30 grams de mantega en una paella gran, a foc mitjà.
Hi afegim la ceba ben picada i la cuinem fins que estigui tova i daurada.
Mentrestant, en una altra olla, cuinem amb aigua i una mica de sal uns 400 grams
del tipus de pasta triat i seguint el temps de cocció indicat en el paquet.
L'escorrem i reservem
Hi afegim el bròquil i sal, al gust. Ho saltem uns 8 minuts.
Barregem la pasta amb el bròquil i la ceba.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva i ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2533 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.