Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Mozzarelles d'uns 100 g cadascuna
- 250 g de tomàquets cherry
- Fulls d'alfàbrega
- Oli d'alfàbrega (al gust)
- Sal (al gust)
- 100 g d'olives de Kalamata
4 racions
Elaboració
Tallem un quart de cada mozzarella i retirem una mica de formatge de la bola per formar una mena de cistella.
Tallem a daus la mozzarella que hem retirat del mig de cada bola per formar la cistella.
Tallem el tomàquet a daus petits.
Omplim les nostres cistelles de mozzarella amb el tomàquet tallat a daus.
Finalment col·loquem les fulles d'alfàbrega i condimentem amb sal, oli d'afábrega al gust.
Decorem amb unes olives de Kalamata.
Ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2769 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.