Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Mozzarelles d'uns 100 g cadascuna
  • 250 g de tomàquets cherry
  • Fulls d'alfàbrega
  • Oli d'alfàbrega (al gust)
  • Sal (al gust)
  • 100 g d'olives de Kalamata

4 racions

Elaboració

Tallem un quart de cada mozzarella i retirem una mica de formatge de la bola per formar una mena de cistella.
Tallem a daus la mozzarella que hem retirat del mig de cada bola per formar la cistella.
Tallem el tomàquet a daus petits.
Omplim les nostres cistelles de mozzarella amb el tomàquet tallat a daus.
Finalment col·loquem les fulles d'alfàbrega i condimentem amb sal, oli d'afábrega al gust.
Decorem amb unes olives de Kalamata.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata
Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: