Xurrasco al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Xurrascos de vedella
  • 1 Ceba
  • 1 Got d'aigua
  • 1 Got de conyac
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

El primer que has de fer és pelar, rentar i tallar la ceba en juliana.
En una paella amb un rajolí d'oli, hi poses la ceba i una miqueta de sal perquè ajudi a coure's. Ves remenant-la i que no se t'enganxi.
Salpebrem el xurrasco i el posem en una safata per a forn, amb oli, i l'introduïm al forn que estarà preescalfat a 200ºC amb calor a dalt i a baix, durant uns 45 minuts.
Quan vegis que la ceba ja està una mica transparent, posa-li un got d'aigua, aixi obtindrem el punt de confitura que volem, i després una mica de conyac.
Vés donant la volta al xurrasco, i posa-li la resta del conyac, i déixa que redueixi dins el forn.
Després, quan hagi reduït, posa-li la ceba, i que s'integrin els sabors.

1h

Notes

Jo ho he acompanyat d'una amanida de brots tendres.

Pots utilitzar xurrasco de xai.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: