Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 trossos de bacallà dessalat
- 4 patates mitjanes
- Una dotzena de cloïsses
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert
- Aigua
4 racions
Elaboració
Enfarinem i fregim els trossos de bacallà en una cassola amb oli d'oliva, uns 6 minuts (3 per cada costat, aquest temps és funció del gruix del peix). Els reservem.
En el mateix oli, hi sofregim la ceba tallada ben petita. Passats uns 10 minuts que la ceba ja comença a estar rosseta, hi afegim els grans d'all tallats a làmines.
Pelem, rentem i tallem les patates a trossos i les incorporem a la cassola. Tot seguit, hi aboquem aigua, fins que les patates quedin cobertes i ho deixem coure a foc mitjà fins que gairebé siguin cuites, uns 20 minuts aproximadament. Finalment, hi incorporem el bacallà amb les cloïsses i ho deixem tot plegat uns 5 minuts més (fins que les cloïsses s'obrin).
En una cassoleta individual, hi posem un tall de bacallà amb les patates a trossos, 3 cloïsses i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Fem el mateix amb lesaltres 3 cassoletes. Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3631 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.