Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata

Ingredients

  • 800 g de xipironets que a la peixateria ens netegen
  • 2 cebes mitjanes
  • 3 patates mitjanes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i piquem les cebes ben petites.
Prescalfem el forn a 180 graus.
Agafem 4 cassoletes de forn i hi posem oli amb les patates i ceba de base.
Deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, salem i saltem els xipironets en una paella amb un raig d'oli uns 5 minuts.
Obrim el forn i repartim els xipironets sobre les patates de les cassoletes.
Deixem coure uns 5 minuts.
Piquem el julivert ben petit.
Traiem les cassoletes del forn i hi posem una mica de julivert picat.
Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata

Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: