Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de xipironets que a la peixateria ens netegen
- 2 cebes mitjanes
- 3 patates mitjanes
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert fresc
4 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i piquem les cebes ben petites.
Prescalfem el forn a 180 graus.
Agafem 4 cassoletes de forn i hi posem oli amb les patates i ceba de base.
Deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, salem i saltem els xipironets en una paella amb un raig d'oli uns 5 minuts.
Obrim el forn i repartim els xipironets sobre les patates de les cassoletes.
Deixem coure uns 5 minuts.
Piquem el julivert ben petit.
Traiem les cassoletes del forn i hi posem una mica de julivert picat.
Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1334 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.