Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata

Ingredients

  • 800 g de xipironets que a la peixateria ens netegen
  • 2 cebes mitjanes
  • 3 patates mitjanes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i piquem les cebes ben petites.
Prescalfem el forn a 180 graus.
Agafem 4 cassoletes de forn i hi posem oli amb les patates i ceba de base.
Deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, salem i saltem els xipironets en una paella amb un raig d'oli uns 5 minuts.
Obrim el forn i repartim els xipironets sobre les patates de les cassoletes.
Deixem coure uns 5 minuts.
Piquem el julivert ben petit.
Traiem les cassoletes del forn i hi posem una mica de julivert picat.
Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata
Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1334 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: