Amanida freda d'espinacs, kiwi i fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 bossa gran de fulles d'espinacs.
- 1 paquet de fruits secs (cacauets, nous,...o barreja)
- 1 paquet de "picatostes"
- 3 kiwis
- 2 tomàquets madurs
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Pelem els kiwis i els tallem a rodanxes i els reservem.
Rentem els espinacs i els escorrem bé. Els posem en un bol gran, hi tirem els
fruits secs, les rodanxes de kiwi i hi ratllem tomàquet per sobre i hi
tirem els "picatostes". Ho salpebrem i amanim amb l'oli.
Ho remenem bé i ja es pot servir.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.