Pollastre de pagès rostit amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès d'uns 2 kg tallat a quartos
  • 250 g de prunes
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 1 cap d’alls
  • 1 farcellet d’herbes
  • 100 ml brandi
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Posem en remull les prunes amb el brandi i ho deixem mínim una hora.
En una cassola amb una mica d’oli salpebrem els trossos de pollastre i els daurem i reservem.
Retirem tot el greix de la cassola.
Tallem les cebes en trossets i les afegim a la cassola amb una mica de sal, el cap d’alls i el farcellet d’herbes.
Ho deixem coure uns 30 minuts a foc suau i de tant en tant hi afegim una mica d’aigua per evitar que s’enganxi o es cremi.
A continuació, hi afegim els tomàquets tallats molt finets i deixem evaporar tota l’aigua que tenen.
Incorporarem el pollastre a la cassola hi afegim el brandi que teníem amb les prunes i ho flamegem per evaporar tot l’alcohol.
Un cop ha marxat l’alcohol hi afegim aigua fins cobrir el pollastre.
Deixem que cogui durant 90 minuts a foc molt suau, quan arrenqui el bull ho mantenim.
Uns 15 minuts abans d'acabar hi incorporem les prunes.
Ja es pot servir.

2h 20min


Recepta de cuina de Pollastre de pagès rostit amb prunes

Pollastre de pagès rostit amb prunes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8746 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: