Trinxat de la Cerdanya amb botifarra negra

Ingredients

  • 400 g de col d’hivern
  • 400 g de patates
  • 4 talls de cansalada viada gruixuts
  • 200 g de botifarra negra
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • 2 dents d’all

4 racions

Elaboració

Treiem les fulles menys tendres de la col. Netegem les fulles (que no quedi terra) i les tallem a trossos.
Pelem i netegem les patates, i les tallem.
En una olla, hi posem aigua i sal. Un cop l’aigua bull, hi fiquem els trossos de patata i ho deixem coure durant 15 minuts. Passat aquest temps, afegim a l'olla els trossos de col, un bon pessic de sal i que segueixi bullint durant 10-15 minuts més. Ho escorrem bé i ho reservem.
Mentre es fa la patata i col, en una paella gran fregim la cansalada tallada a trossets petits cansalada i la reservem.
En la mateixa paella i amb el mateix oli, fregim la botifarra negra tallada a trossos i sense la pell. La reservem.
Finalment, fregim els alls laminats.
Afegim a la paella la col i la patata ben escorregudes.
Amb una forquilla anem aixafant el que hi ha a la paella fins a obtenir una pasta homogènia.
Agafa alguns trossos de botifarra negra sense pell i aixefa’ls també dins la paella.
Ja podem ficar el trinxat en un motlle perquè sembli un timbal i damunt hi posem una rodanxa de botifarra negra.

40min


Recepta de cuina de Trinxat de la Cerdanya amb botifarra negra
Trinxat de la Cerdanya amb botifarra negra.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: