Conill amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 conill d'uns 900 g tallat a trossos
  • Porro
  • Ceba tendra
  • Alls tendres
  • Alls
  • Vi ranci i vi blanc
  • Aigua
  • Sal, pebre i oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de conill i els enrossim per tots costats en una cassola amb l'oli ben calent.
Mentre, tallem el porro, la ceba tendra, l'all tendre i les pastanagues a talls petits.
Un cop hagin agafat color, retirem el conill i hi afegim les hortalisses tallades i els alls amb la pell, ho deixem coure a foc baix.
Passats uns 15 minuts, hi posem els trossos de conill enrossits i ho reguem amb un raig de vi ranci i una mica de vi blanc, hi afegim una mica d'aigua i ja ho podem deixar coure durant uns 30 minuts - 40 minuts. Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Conill amb hortalisses
Conill amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: