Conill amb hortalisses
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 conill d'uns 900 g tallat a trossos
- Porro
- Ceba tendra
- Alls tendres
- Alls
- Vi ranci i vi blanc
- Aigua
- Sal, pebre i oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Salpebrem els talls de conill i els enrossim per tots costats en una cassola amb l'oli ben calent.
Mentre, tallem el porro, la ceba tendra, l'all tendre i les pastanagues a talls petits.
Un cop hagin agafat color, retirem el conill i hi afegim les hortalisses tallades i els alls amb la pell, ho deixem coure a foc baix.
Passats uns 15 minuts, hi posem els trossos de conill enrossits i ho reguem amb un raig de vi ranci i una mica de vi blanc, hi afegim una mica d'aigua i ja ho podem deixar coure durant uns 30 minuts - 40 minuts. Ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.