Flam d'alvocat i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 alvocats grans i madurs
  • 2 llaunes de tonyina
  • 1 pot de maionesa
  • 1 pot petit de tomàquet fregit
  • 1 pot de pebrot vermell escalivat
  • 5 fulls de gelatina
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Posem la gelatina a hidratar en aigua freda.
Traiem la carn dels alvocats, la salpebrem i triturem amb la batedora amb suc de llimona. Ho reservem.
Posem la gelatina hidratada en aigua bullint perquè es desfaci i la barregem amb els alvocats triturats i 2 cullerades de maionesa. Ho remenem bé perquè s'integri tot homogèniament. Ho reservem.
En un altre bol, barregem la tonyina ben esmicolada amb els pebrots escalivats tallats ben petits i el tomàquet fregit (2 cullerades).
Greixem dos motlles de flam amb oli. Omplim els motlles fent una capa amb els alvocats i maionesa i una altra amb la tonyina, pebrot i tomàquet. Fem 4 capes.
Posem els motlles a la nevera perquè qualli el flam.
Desmotllem i servim fred.

30min


Recepta de cuina de Flam d'alvocat i tonyina

Flam d'alvocat i tonyina.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: